då kör vi ett till mvc besök

Då de inte gick så jätte bra hos mvc förra veckan, blev jag inbokad på nytt besök idag! Jag hoppas innerligt att han har växt på sig lite mer den här gången. 
O regnet de fortsätter att ösa ner men som tur är har jag mycket sysslor att göra här inne och hemma! Tvättat de sista barnkläderna idag o städat lite i bebis rummet. Nu är de väl bara dags att flytta upp spjälsängen till vårat sovrum så allt är färdigt tills hans ankomst! Vilket känns som de är väldigt nära till snart även om jag bara är i v.33+1 så har jag mycket förvärkar och de är väl bara en tidsfråga innan han tittat ut mitt lilla A! 

// izza* 

mvc besök!

Hej igår var jag på besök hos min barnmorska eftersom vi nu gick in i v.32+0. Tyvärr fick jag inte så mycket bra besked.
Mitt hb värde låg mycket lägre än de gjort tidigare, brukar ligga någonstans mellan 103-104 men igår låg jag på 89. Jag märker inte själv av att jag skulle må dåligt men börjar bli rädd att lillen tar stryk! Sen är de ungefär en månad sedan jag var där sist o magen hade växt 1 cm vilket var för lite. Hans kurva ser inte riktigt bra ut och jag har nu fått en tid nästa vecka igen o se fall det skett någon förändring. 
Har inte gått upp ett gram på en månad heller vilket känns lite sisådär med! Men jag hoppas innerligt att de blir bättre till nästa vecka! Jag tycker jag trycker i mig något att äta hela tiden men de är tydligen inte tillräckligt för både mig o barnet! Vet heller inte hur jag ska kunna få i mig mer?! Någon som varit med om samma sak?! 

Love

Issa* 

60 dagar kvar

Hej dålig uppdatering här men de har sina förklaringar.
Har haft en rätt jobbig graviditet, tyvärr! Många säger att man ska njuta men med dåliga blodvärden o ett på tok för lågt blodtryck är de inte alltid lätt att göra de. 
Men just idag har vi bara 60 dagar kvar tills A* förhoppningsvis tittar ut! Man börjar både bli väldigt nervös men spänningen är också väldigt hög! Man undrar hur du kommer se ut, hur du kommer vara och få lära känna dig kommer vara något alldeles speciellt!