två dagar kvar

nu är de bara två dagar kvälls jobb kvar sen har jag lång helg. de ska bli ganska skönt, bara ta hand om sig själv o umgås med min familj!
mina mål är uppsatta o jag kommer att höra allt för att lyckas med dom!

snart sätter alla läkarbesök igång igen, de kommer att ta lång tid att lära sig allt om sin sjukdom, men de är värt de i slutändan. jag har ett stort stöd från min familj o mina vänner!


nya jobbet

igår var första kvällen på nya jobbet, jag tycker de gick bra bättre än förväntat. hoppas de går lika bra idag!
nu ska man dra på sig träningskläder o ge sig ut på en lång pw o sen äta frukost!
hoppas alla får en kanon bra dag!

Mycket funderingar

En sak som är säker är att jag absolut inte haft tid att sitta här och skriva av mig något på länge. Det har hänt mycket nu under en längre tid och de har gjort att tiden inte funnits till.
Det har varit mycket olika saker som hänt, både positiva och negativa.
Idag börjar jag på min provaställning som truckförare-lagerpersonal, känns lite nervöst just nu men det släpper väl så småningom. Hoppas dessa 4 månader går fort och hoppas på en fastanställning efter det så jag kan påbörja ett eget liv.
Livet på sjukhuset fortsätter att finnas i mitt liv, kan inte göra mer än att försöka älska livet och göra det bästa av situationen. Alla mina vänner och familj ger mig styrkan att ta mig igenom detta! *Livet med smärta*.
Idag kommer jag även att sluta med godis och påbörja min hårdträning igen efter att haft en hjärnskakning och ett uttöjt ledband i axeln. Vill nu inte ha fler skador!