mamma och dotter - tid!

Denna dag kändes som denna dag absolut behövdes! Har fått tre nya linnen och två berlocker till mitt lovelinks *glad tjej*. Har hunnit prata massor och verkligen fått vara en dotter igen! Har saknat detta!
Man förstår verkligen hur viktigt de är med sina föräldrar ibland, känner man sig nere och har det jobbigt kan de nog alltid få en på andra tankar tror jag!
Men de är läskigt hur lika jag och min mamma är, vi gör lika när vi sätter oss i bilen. Vi kollar in samma stuk av killar, skricker på andra som inte kan köra bil, vill helst ha dagarna fullspekade med jobb, helst slippa städa och ha rutiner! Skrämmande alltså!
Nehe nu tänkte jag faktiskt måla mina naglar om jag inte måste ut o hjälpa min sambo..

Izza*

Godmorgon

Jaha då har man varit vaken en timme, skönt med lite sovmorgon! Snart kommer min mamma hit för att hämta mig, vi ska åka till Västervik en sväng, inte helt fel! Ska jobba hela nästa vecka med, känns helt okej! Önskar egentligen att jag fått mer men de kommer nog, förhoppningsvis!
Nehe nu ska jag äta upp min frukost och göra mig iordning, mamma kommer väl ganska snart!

seegt..

jaha då har man jobbat och haft fullt upp igen..inte bra..usch börjar bli så trött på allt, vet inte vad jag ska göra längre..Men men..dax att fundera på vad man ska ha till mat kanske?!
Vädret gör ju inte humöret bättre direkt, tyvärr. Tänk fall det kunde vara solsken och fint, de hade inte suttit fel..
Skulle verkligen behöva gå en långpromenad med någon, men de får väl vara..de är en stor nackdel med att bo på landet, man har ingen att ut och gå med förutom J och det är inte alltid de bästa alternativet..Hur vet man när man börjar glida ifrån varandra?!
Hm, så många frågor men inga svar.

Izza*