Goddag

Hej, det va ett tag sen igen. Tiden finns inte längre, allt bara rinner iväg. Igår va jag på bröllop och dop, det var kul. ite segt ibland men god mat och tårta. Här sitter jag och latar mig inte bra, måste ju träna bort tårtan sen igår! Annars blir det inget bra. Har hunnit dammsuga lite idag med, de är konstigt att man ska behöva komma hem och städa efter alla andra som varit här..Att min sambo väljer att sitta hemma med kompisar istället för att följa med mig på bröllop och dop känns j*vligt tråkigt..Att bastun och ölen var viktigare än mig det visste jag faktiskt inte..Men men.´.tiden till mig är inte så viktig längre antar jag.
Imorogn tillbaka till jobbet igen då! Känns inte helt fel!
 
Izza*

hinner inte med.

Då har man varit dålig på att skriva igen..Tiden finns inte till förtillfället..måste bli bättre men har i alla fall fått förlängt på jobbet! På lördag är det bröllop med för min "faster". De ska bli lite roligt så man har något annat att tänka på än allt elände..
Men nu ska jag göra någon nytta, har hunnit dammsuga och plocka i och ur diksmaskinen och vikt tvätt och slängt in en ny i maskinen på en timme bara..

Izza*

God eftermiddag alla!

Precis kommit hem från jobbet, har fått förlängt på jobbet vilket är jätte bra. Så nu gäller det att jobba hel tid igen, inte helt fel! Speciellt inte innan jul *glad tjej*. Håller även på att säljer lite saker, skönt att bli av med det! Måste även ta tag i min mat igen, ända sen J* kom hem från turkiet så har allt bara gått utför! Men men ska börja med maten nu, lite lax och grönsaker inte helt fel!
 
Izza*