Godmorgon

Jag som hade så mycket planerat UTOMHUS , men som vanligt regnar det . Just de de är Sverige vi bor i ! Men istället blir det att städa och tvätta och börja med mitt projekt kanske ? Får se hur långt man kommer .
Sen får man väl vänta på att det slutar regna så man kan fortsätta måla klart utomhus !

Nehe om man ska gå ner och hämta lite frukost , om det finns något gott att äta !

Ha de bra !

fixat och klart

Nu har jag fixat datorn igen, det är därför jag inte skrivit något här på ett tag.

But I'm back !

Dagen har bestått av att köra traktor ca 2,5 mil , vilket tog sin tid . Men väl på plats insåg jag att jag aldrig skulle klara av att köra hem traktorn med en stor skogsvagn på så det fick min sambo fixa . Vi var även och hämta saker hos min pappa , mitt skrivbord , min hylla och mina skor ! Sen när jag kom hem började jag måla igen , vilket jag hatar för tillfället , har blivit lite väl mycket målning på senare tid ! Och mer kommer det att bli !
Sambons pappa och bror har även varit här och hjälpt till med traktorn och vagnen . Just nu sitter sambon och tittar på Idol medan jag sitter vid datorn och söker jobb och så vidare , tar igen det jag missat osv .

Ha en bra kväll alla !

inte som planerat..

dagen vart inte riktigt som jag planerat , skulle egentligen vara i västervik hela dagen men eftersom min kära kollega hade strulat till det fick jag åka hem och fixa en hel del hemma inför jobbet nu ikväll . Men det gick bra även om det inte blev som det skulle . Nu är jag i alla fall hemma och tänkte ställa mig och baka lite bröd och hänge upp tvätten ! Sen gå en lång sväng med hunden då jag inte kan cykla med honom idag , vilket är synd !

Hoppas ni får en bra kväll !