mys med tända ljus..

Då har man i alla fall plockat undan över allt, så imorgon blir det jag och dammsugarn och moppen! Nu har man tänd lite ljus från partylite, (som jag för övrigt säljer för! ) Älskar dessa dofter från dem och tänkte att jag skulle köpa in lite mer! Då det kommer gå åt mycket nu under höst/vinter! De är det bästa som finns, sitta i ett rum med massa tända ljus och bara njuta!

Men nu ska jag snart ta och hoppa i säng tillsammans med min lilla älsklings katt (som hade varit ute och slagits igår och kom hem blodig, igen!)

God natt & sov gott

Skön sömn inatt

Glömde ju säga att jag sov som en stock inatt, jag antar att det var på grund av den nya bäddmadrassen som min sambo köpte! De är en sådan som ska forma sig efter kroppen och det har den verkligen gjort. Kunde ligga i sängen utan att ha någon som helst värk i min rygg eller i mina höfter! De var det mest härliga på mycket länge! Jag har längtat efter att få sova gott och slippa vakna med värk i kroppen!

Men nu ska jag väl städa lite!

Ha de bra!

Ny vecka, nya tag!

Då har man jobbat en sväng idag, absolut inte helt fel! Hunden har även fått vara med en sväng på jobbet, vilket gillades! Bättre än att sitta hemma själv och hitta på massa bus?! Har även hunnit med att bada vovven och tvättar även hans säng! Han var riktigt smutsig, vilket han nog själv tyckte med! Nu ska jag bara skriva av ett recept så jag inte blir kvar här hela dagen! Ska försöka mig på fisksoppa idag, blir nog inte helt fel! Tänkte även städa hela huset ordentligt så de blir gjort någon gång!

Måste även säga att jag tycker det är tråkigt med egoister som inte bryr sig om något annat än sig själva! Det kvittar hur ofta och hur mycket man än ställer upp för dem, dem ställer aldrig upp tillbaka sen! Men som sagt det har dem sig själva att skylla senare! Right?!

Nehe nu blir det recept sen matlagning på schemat!

Ha en bra/trevlig dag i detta vackra väder!